woensdag 18 december 2013

Elburger SC verliest oefenduel tegen Vitesse-talenten

Elburger Sportclub heeft afgelopen maandagavond een oefen-wedstrijd tegen een talenten-elftal (A en B junioren) van de eredivisieclub Vitesse uit Arnhem met 5-1 verloren.


 
In een leuke wedstrijd wist de 2e klasser zich tegen de snelle, technische en beweeglijke spelers aanvankelijk goed staande te houden, maar kon uiteindelijk toch niet voorkomen dat de gasten voor rust drie maal doel troffen.

Na de hervatting hadden beide trainers diverse wissels doorgevoerd en slaagden de blauw-witten er vervolgens in om, na een uitstekende aanval, via Marco de Vries tegen te scoren.

De ingevallen doelman Jos de Gram, die Bjarn Onderstal was komen vervangen, verrichtte enkele fraaie reddingen maar kon toch niet voorkomen dat Vitesse nog twee keer succesvol was. Hierdoor werd de 1-5 eindstand bereikt.

De formatie van Henk Nieuwenhuis, die zonder meer op een geslaagde eerste seizoenshelft terug kan zien, gaat deze week op Kerstreces en hervat de competitie op zaterdag 18 januari 2014 met een uitwedstrijd tegen KHC te Kampen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten