zondag 15 december 2013

Basketballers G.S.Stars wachten nog steeds op eerste thuisoverwinning

Afgelopen vrijdag speelden de Elburger basketballers van G.S.Stars eindelijk weer eens thuis. Na 3 overwinningen in uitwedstrijden werd het tijd om het thuispubliek ook eens op een overwinning te trakteren.

Ook zijn de punten in de strijd om handhaving hard nodig. Vorige week werd knap gewonnen van subtopper Red Stars uit Soest, dus de ploeg dichtte zichzelf wel kansen toe tegen mede-koploper Landslake Lions uit Landsmeer.

De wedstrijd ging met kwart standen van 24-27 en 40-41 gelijk op tot diep in het derde kwart. Bij een stand van 56-57 plaatste Landslake Lions een runnetje en liep uit naar 56-66. De thuisploeg bleef vechten voor elke bal, maar kreeg het gat niet meer dicht.

De eerstvolgende thuiswedstrijd is op 31 januari om 21:00 uur tegen De Wit-Grasshopers uit Katwijk.