zondag 8 december 2013

VSCO'61 wint van SP Teuge

In een wedstrijd met twee gezichten weet VSCO’61 met 4-0 te winnen van SP Teuge.
De overwinning komt in de eerste helft tot stand. In de tweede helft speelt VSCO’61 ver onder haar niveau.

VSCO’61 komt al snel op voorsprong in deze wedstrijd. Op aangeven van Jan van ’t Oever wordt Bert van ’t Hof op rechts gelanceerd en zijn voorzet wordt binnengekopt door Rinse van der Velde. Binnen het kwartier scoort Rinse van der Velde zijn tweede doelpunt met zijn hoofd. Gerwin de Leeuw is nu vanaf de rechterflank zijn aangever.

Nadat Rinse van der Velde zijn inzet na een voorzet van Ruben Sleurink voor de lijn ziet gekeerd door een verdediger, scoort hij in de 26e minuut een loepzuiver hattrick. Na een afgeslagen corner brengt Bert van ‘t Hof de bal in en is de VSCO-spits opnieuw het goudhaantje. Na ruim aan halfuur ontfutseld Van der Velde de bal van Kees Kievit en scoort zijn vierde treffer van de middag.

Na rust een totaal ander beeld. VSCO’61 laat het afweten en SP Teuge doet er een schepje bij en krijgt grote kansen om te scoren. Het is vooral aan de onmacht van SP Teuge te danken dat er niet gescoord wordt. Ook VSCO’61 krijgt enkele opgelegde kansen, maar de geest is uit de fles en de wedstrijd gaat als een nachtkaars uit.