woensdag 18 december 2013

Sportdag bij ABC voor stichting Spieren voor Spieren

Aqua & Beweging Centrum ABC organiseert zaterdag 21 december i.s.m. restaurant “de Haas” een sport- en sponsor dag voor stichting “Spieren voor Spieren”. Het doel van deze sportdag is om geld in te zamelen voor dit goede doel.

Deze stichting zet zich in voor het spierzieke kind. Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten!


Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Stichting Spieren voor Spieren helpt deze kinderen. Coco, het meisje dat op heel veel landelijke posters van Spieren voor Spieren staat, is familie van Niek en Iris Aink (eigenaren van ABC) en daardoor is de link naar dit goede doel dus snel gelegd.

Wilt u ook uw gezonde spieren inzetten om dit goede doel te steunen en een sportieve en gezellige uitdaging aangaan zo vlak voor de kerst? Dan kunt u zich nu aanmelden voor een wandeltocht, fun-hardlooptocht of één of meerdere spinning lessen.
Wilt u mee doen aan een activiteit? Iedereen is van harte welkom.
De mooie wandeltocht van ca. 10 kilometer start om 10.30 uur. De fun-hardlooptocht start om 11.00 uur. De loop gaat over een ronde van 3,25 km en u kunt kiezen om 1, 2, 3 of 4 rondes te lopen. Deelnemen is hierbij belangrijker dan de tijd, want ook als u niet getraind bent kunt u een ronde lopen.
Naast deze buiten activiteiten worden er in het ABC centrum 3 spinninglessen (indoor fietsen op muziek) gegeven. U kunt hier kiezen om 1 of meerdere lessen mee te doen.
Om deel te nem
en betaalt u minimaal 10 euro per persoon en alle opbrengst wordt geschonken aan “spieren voor spieren”. U kunt natuurlijk ook een grotere bijdrage geven door u zelf te laten sponsoren door familie of vrienden.
Na afloop van deze sportieve ochtend krijgt u een overheerlijke kop erwtensoep wat u aangeboden wordt door “restaurant de Haas”.
Daarnaast verkoopt ABC loten voor dit goede doel. Loten v.a. €5 per stuk zijn bij de receptie van ABC verkrijgbaar. U steunt niet alleen het goede doel maar u maakt ook kans op mooie prijzen zoals o.a. een stofzuiger van Veldkamp witgoed, 2 maand gratis fitness bij ABC, 10 weken voedingsbegeleiding door ABC, een zonnekuur, een bestek koffer van De Grote Schuur, waardebonnen van slagerij Beekman en Dude mode.
Wilt u meedoen aan de hardlooptocht, wandeltocht of één of meerdere uren spinning? Geef u dan zsm op en bel met ABC 0525-680102.
Aanmelden kan ook via de site www.abc-fitness.nl of door een bericht te sturen via de ABC fitness Facebook pagina. Loten kopen kan bij de receptie van ABC aan de Havenkade 5a te Elburg.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten