woensdag 28 augustus 2013

SV 't Harde verliest bekerwedstrijd van Dieze West

SV 't Harde speelde dinsdagavond de tweede wedstrijd in de strijd om de KNVB beker; tegenstander deze avond was Dieze West uit Zwolle. De tweede klasser zondag Dieze West wist de eerste wedstrijd in de beker met 4-2 te winnen van Heerde terwijl 't Harde de eerste ronde niet verder wist te komen dan een 2-2 gelijkspel bij Storica in Zwolle.

In de eerste helft komt 't Harde op een 0-1 achterstand, tevens krijgt een speler van Dieze West een rode kaart wegens het uitdelen van een tik. Dieze West moet dus met 10 man de wedstrijd vervolgen.

In de tweede helft blijft het elftal van Marcel Boudesteyn ook met 10 man zeer gevaarlijk en krijgt na een kwartiertje spelen een grote kans op 0-2 doordat de scheidsrechter een strafschop toewijst aan de Zwollenaren. Nick Grootkarzijn weet de maar matig ingeschoten penalty echter keurig te keren. 't Harde komt daarna wel op een 1-1 gelijke stand door een doelpunt van Michael Jeensma. Een dik kwartier voor het einde maakt Dieze West ondanks een man minder aan alle illusies een einde door de 1-2 eindstand voor de Zwollenaren op het scorebord te brengen.

De andere wedstrijd in de tweede ronde tussen Heerde en Storica eindigde in een 3-9 monsterscore voor de Zwollenaren. Aanstaande zaterdag speelt 't Harde de laatste wedstrijd in de beker thuis tegen Heerde. Deze wedstrijd zal om 17:00 aanvangen.