dinsdag 27 augustus 2013

Start van het nieuwe volleybalseizoen bij EVV

EVV opent het volleybalseizoen 2013/2014 op zaterdag 7 september met een startdag voor de hele vereniging.

Naast uiteraard een volleybalprogramma staan er ook voor-lichtingen, clinics en een gezamenlijke lunch op het volle programma.


Het ochtendprogramma is gevuld met clinics voor mini’s (vanaf 9 uur), jeugd (vanaf 10 uur) en recreanten (vanaf half 12), onder leiding van de dames 1 selectie en het EVV-trainerskorps.
Van half een tot twee uur spelen de lagere seniorenteams een onderlinge competitie en vanaf 14 uur treden dames 1 en heren 1 aan voor een driekamp.

De dames ontvangen promotieklassers Blauw Wit (Oldebroek) en De Bevers (Lemelerveld); de heren nemen het op tegen de tweede divisionisten Vovem (Emmeloord) en Allvo (Almere). Vanaf half vier spelen dames 2 en heren 2 oefenwedstrijden tegen E.S.V. uit Elspeet.

Naast het volleybalprogramma staat de ochtend in het teken van voorlichtingsbijeenkomsten voor de ouders van mini’s en jeugdleden, waarbij afspraken worden gemaakt over onder andere huisregels en rijschema’s.
 
Speciaal voor scheidsrechters geeft topdivisiescheidsrechter Gerard Broekema een clinic, waarin hij ingaat op recente spelregelwijzigingen. Gedurende de dag worden bovendien de team- en spelersfoto’s voor het nieuwe seizoen gemaakt.
 
Tussen half elf en half twee zal Poort5 aanwezig zijn met een collectie volleybalschoenen tegen aantrekkelijke kortingen.

Het verenigingsgevoel wordt verder versterkt door een gezamenlijke lunch vanaf 12 uur, die mede mogelijk gemaakt wordt door de sponsoring van Boni Supermarkten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten