zondag 25 augustus 2013

Geslaagd Broekhuis-korfbaltoernooi bij KV Elburg

KV Elburg organiseerde voor de 4e keer het Broekhuis-korfbaltoernooi. Het is inmiddels de traditionele start van het korfbalseizoen bij KV Elburg.

Gedurende vier avonden en op zaterdag kon van mooi korfbal van een goed niveau worden genoten. Vier verengingen namen met hun 1e en 2e teams deel aan het toernooi. Die verengingen waren opnieuw Sparta Zwolle, Dindoa Ermelo, ASVD Dronten en KV Elburg.

Alle verengingen spelen op 1e klas/overgangsklas-niveau. De wedstrijden stonden onder leiding van neutrale scheidsrechters uit de regio.
Er is intussen een poule van scheidsrechters die graag naar Elburg komen om te fluiten.

De selectie van KV Elburg ging dit seizoen van start onder leiding van het technisch duo Jan de Haard en Astrid Hoffmann. Jan de Haard is de nieuwe hoofdtrainer van KV Elburg, Astrid Hoffmann assisteert hem daarbij is vooral betrokken bij Elburg 2.

Jan de Haard heeft het toernooi vooral gebruikte om de selectie te leren kennen. De komende weken staan er nog trainingen en oefenwedstrijden gepland. Op zaterdag 7 september begint de competitie.

Jacques prins reikt de wisselbeker uit aan de winnaar
van het Broekhuistoernooi Dindoa uit Ermelo
Het Broekhuistoernooi werd uiteindelijk gewonnen door Dindoa met Sparta Zwolle als goede tweede. De derde plaats was voor ASVD en KV Elburg moest genoegen nemen met de vierde plaats.

Met mooie wedstrijden, veel publiek en een goede organisatie kan KV Elburg terug kijken op een mooi toernooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten