woensdag 21 augustus 2013

VSCO'61 stelt teleur tegen vv Hulshorst in de beker

In haar eerste bekerwedstrijd uit tegen v.v. Hulshorst komt VSCO’61 niet verder dan een 3-3 gelijkspel.
Na een goede start weet VSCO’61 het tempo niet vast te houden en door enkele slechte momenten in de defensie wordt Hulshorst in de wedstrijd geholpen.

VSCO’61 start voortvarend met snel combinerend voetbal en Hulshorst heeft alle moeite om staande te blijven. Bert van ’t Hof krijgt een goede kans en Nick Koele komt net tekort op een voorzet van links. Het wachten is op een doelpunt en die komt na een kwartier spelen. Een voorzet van Bert van ’t Hof van rechts wordt gemist door doelman Mark Polinder en via het been van verdediger Mark Pap verdwijnt de bal in eigen doel.
Nog geen twee minuten later komt Hulshorst terug via Krijn Eckhardt die een slechte inspeelpass van Rick Sleurink afstraft.

In de 23e minuut neemt VSCO’61 opnieuw een voorsprong. Martijn Pluim is van rechts de aangever en Bert van ’t Hof kopt de 1-2 binnen. Hierna zakt het spel van VSCO’61 in en Krijn Eckhardt weet in de 35e minuut de 2-2 op het scorebord te brengen. Een slecht weggewerkte bal weet hij vanaf rand zestien hard binnen te schieten.

De tweede helft is nog maar nauwelijks begonnen of de Kanaries staan op achterstand. Uit een hoekschop weet Mark Pap de bal vrij in te koppen. Het spel wordt er hierna niet beter op en enkele malen is Hulshorst via de counter dichtbij een treffer. In de 64e minuut weet invaller Remco van ’t Hul uit een vrije trap fraai de 3-3 binnen te schieten. Beide ploegen komen hierna niet tot echte kansen, zodat over het geheel genomen een gelijkspel een terechte uitslag is.

Volgende week dinsdag speelt VSCO’61 haar tweede bekerduel thuis tegen de Elburger SC.