zondag 18 augustus 2013

VSCO'61 verslaat combinatieteam van vv Staphorst

Tegen een combinatieteam van v.v. Staphorst weet VSCO’61 een 2-0 overwinning te boeken. De einduitslag is al bij de rust bereikt, maar de score had zeker hoger uit kunnen vallen.

Het team van Staphorst bestaat uit een aantal eerste elftalspelers, tweede elftalspelers en spelers uit de beloften.

VSCO’61 begint met veel pressie op de bal aan de wedstrijd en het tempo ligt hoog. Meerdere keren weten de Kanaries door de verdediging te snijden. Zowel Gerwin de Leeuw als Martijn Pluim zijn dichtbij een treffer en in de 12e minuut is het raak. Op een steekpass van Martijn Pluim scoort Gerwin de Leeuw de 1-0.

Hierna creëert VSCO’61 de nodige mogelijkheden, maar tot een adequate afronding komt het vooralsnog niet. In de 35e minuut lukt dit dan uiteindelijk wel. Rechtsback Nick Koele, die al vaker aan de basis stond van een VSCO-aanval, bereikt Remco van ’t Hul die de 2-0 binnenschiet.
VSCO-doelman Martijn Top weet vlak voor rust Jeroen Troost van het scoren af te houden en even later ziet hij een inzet van Sander Nooy voorlangs gaan.

De tweede helft is VSCO’61 opnieuw de bovenliggende partij en creëert de nodige mogelijkheden. Vooral Bert van ’t Hof en Martijn Pluim zijn dichtbij een treffer. Doordat de nauwkeurigheid te vaak ontbreekt en soms enig geluk ontbeert, komen de mannen van hoofdtrainer Wilfred Westerhuis niet meer tot scoren. Doelman Top weet de nul te houden door in de slotfase van het duel een vrije trap van Rurik Wind uit de onderhoek te tikken.

Dinsdagavond speelt VSCO’61 voor de beker uit tegen v.v. Hulshorst. De wedstrijd begint om 19:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter W.M. Modderkolk.