zondag 11 augustus 2013

KV Elburg start nieuw korfbalseizoen

Het korfbalseizoen 2013/2014 staat voor de deur. Voor het bestuur van de vereniging een tijd waarin ook de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen worden gedaan.

Het is ook een tijd waarin nieuwe leden kunnen worden aangemeld zodat ze met ingang van half augustus mee kunnen trainen en spelen.
 

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Dat geldt voor jeugd maar ook voor senioren. Jeugd vanaf 4 jaar kan bij de jongste groep, de Kangoeroes. Vanaf 6 jaar is competitiespelen mogelijk. Senioren kunnen competitie spelen op zaterdag op woensdagavond. Ook heeft de vereniging een recreantengroep, die geen competitie speelt.

KV Elburg traint en speelt op haar eigen accommodatie op het Burg. Bode sportpark. Daar heeft de vereniging de beschikking over een kunstgras- en een natuurgrasveld en natuurlijk over een prachtige kantine, helemaal in eigen beheer.

Traditioneel staat in augustus ook weer het Broekhuistoernooi op de agenda. De verenigingen Sparta Zwolle, Dindoa Ermelo, ASVD Dronten en KV Elburg nemen met hun eerste en tweede teams deel aan dit toernooi. Het toernooi wordt in Elburg gespeeld in de week van 19 tot en met 24 augustus.

Informatie over KV Elburg bij Jan Westland, tel 680194 (jeugd) of bij Geert de Haan, tel. 683651 (senioren).
 
Ook op www.kvelburg.nl is meer informatie te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten