maandag 12 augustus 2013

E.V.V.-selecties starten het nieuwe volleybalseizoen

De volleyballers van E.V.V. gaan deze week voor de eerste keer weer de zaal in.

In zowel de dames- als de herenselectie zijn de nodige mutaties  op spelersgebied.

Op 7 september a.s. spelen de beide teams hun eerste toernooi, in sporthal ’t Huiken tijdens de E.V.V.-seizoensopening. De eerste competitiewedstrijden staan op 21 september op het programma.


De dames doen dat, onder leiding van trainer/coach Kay Bosscha en teambegeleider Chris Niemeijer, in een sterk gewijzigde samenstelling.
Van de huidige selectie zijn Alise Verweij (midaanval), Laura de Vries (diagonaal) en Belinda Tonnis (hoofdaanval) gebleven.
Linda Koops (spelverdeling), Maria Kruithof en Ruth van den Berg (midaanval), Lindy Scholten en Larissa Bastiani (hoofdaanval) en Marlon Smit (libero) sluiten aan vanuit Dames 2. Nieuw is Rinske Luchtenberg (spelverdeling) van VZK uit Wezep.


Ook de herenselectie van E.V.V., die na het kampioenschap van vorig jaar in de tweede divisie gaat uitkomen, kent een aantal wijzigingen. Gerard Berends, Berry Auee en Wouter Gaillard namen afscheid vanwege hun maatschappelijke carrière.
Daartegenover staat de komst van de twee talenten Daan Schouten (VZK) en Wouter van Veelen (Volta) naar de ploeg van trainer/coach Peter Gaillard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten