donderdag 8 december 2011

Voorbeschouwing sv 't Harde - Veensche Boys

Als de KNVB het voetbal voor komend weekend niet wegens de weersomstandigheden annuleert, dan speelt ’t Harde de thuiswedstrijd tegen Veensche Boys.

De ploeg uit Nijkerkerveen degradeerde vorig seizoen uit de 1e klasse A in het district West. Dit seizoen is Veensche Boys weer in district Oost ingedeeld. Tot nu toe zijn de prestaties zeer wisselvallig en is men terug te vinden op de zevende plek met zeventien punten uit elf wedstrijden.
Net als bij Veensche Boys werd ook de wedstrijd van ’t Harde vorige week afgelast. De groen-witten willen voor de winterstop nog belangrijke punten pakken. In elf wedstrijd was het elke keer alles of niets. Zes overwinningen en vijf nederlagen hebben ’t Harde op een mooie vijfde plek gebracht. De laatste twee thuiswedstrijden werden onnodig verloren, dus is er nog wel iets goed te maken voor het eigen publiek.

Door de zeer welkome overwinning tegen VSCO in de laatste competitiewedstrijd, kunnen de groen-witten wel weer naar boven kijken. Tegelijkertijd staan de ploegen onderaan ook nog kortbij, dus het blijft erg onvoorspelbaar in de spannende 2e klasse G. De wedstrijd zaterdag tegen Veensche Boys begint om 14.30 uur. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Funcke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten