donderdag 8 december 2011

Voorbeschouwing Zeewolde - OWIOS

Zaterdag 10-12-2011 om 15.00 uur wordt op sportpark De Horst in Zeewolde de wedstrijd tussen de plaatselijke v.v. en OWIOS gespeeld. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter C.G.M. Onstenk uit Wageningen.


Zeewolde kent tot dusverre een slecht seizoen, tot dusver werden er uit 12 wedstrijden 6 punten gepakt, overigens er werden alleen 2 uitwedstrijden gewonnen. OWIOS heeft uit hetzelfde aantal wedstrijden 18 punten gepakt, al hadden dat maar zo enkele punten meer kunnen zijn. Voor de groenwitten zaak om de laatste wedstrijd voor de winterstop winnend af te sluiten om aansluiting te houden met de bovenste helft van de ranglijst.

Zeewolde is geen onbekende tegenstander van de laatste ontmoeting in Zeewolde was op 28-3-2009, OWIOS won toen met 0-2 door doelpunten van Arjan ten Hoven en Ronald Veldhoen. Daarna is Zeewolde even uit beeld verdwenen door degradatie naar de 3e klasse, maar door de promotie in afgelopen seizoen komen we de polderbewoners weer tegen. Vorige week konden de groenwitten een zeker lijkende 3-0 overwinning niet over de streep trekken en wist laagvlieger KHC nog terug te komen tot 3-3. Gebleken is maar weer eens dat OWIOS geen ploeg is om achter uit te gaan lopen en een voorsprong te verdedigen. De kracht ligt in de voorhoede en men zal dus het offensieve spel tot het einde door moeten zetten.

Zeewolde verloor maar nipt met 4-3 uit bij DFS in Opheusden, hetgeen aangeeft dat ook zij zeker aanvallende kwaliteiten hebben. Zeewolde heeft momenteel evenveel doelpunten geïncasseerd als OWIOS, 31 om precies te zijn. De Oldebroekers hebben er aanmerkelijk meer weten te scoren, zaak om ook vandaag meer te scoren dan er tegen te krijgen en de 3 punten mee te nemen naar De Bovenmolen.

Hopelijk kunnen we onze trouwe aanhang weer begroeten langs de lijn, die met positieve inbreng onze jongens steunen in ‘t Harde.

Volgende competitiewedstrijd is:  Zwolsche Boys - OWIOS , pas op 21 januari in het nieuwe jaar 2012. Er zal nog wel geoefend worden in de winterstop hou hiervoor de website in de gaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten