zondag 18 december 2011

Tegenstander Bossini G.S.Stars schiet de lichten uit.

Maarliefst dertien driepunters kregen de Elburgers om de oren, waarvan elf in de tweede helft. Er was dan ook geen houden aan en Bossini G.S.Stars kreeg een dik pak slaag in Katwijk.

De eerste helft konden de Elburgers nog bijblijven, maar in de tweede helft ontbrak de scherpte aan de zijde van de bezoekers. Het derde kwart ging met 39-19 naar Stol-Grasshoppers en de wedstrijd was gespeeld. In het vierde kwart liet jeugdspeler Timon de Wolf nog wel zien dat de Elburger Under18-spelers aan de deur kloppen bij Heren 1. Tegen het Katwijkse schuttersgeweld was afgelopen zaterdag echter voor geen enkele Elburger veel eer te behalen. Eindstand 123-85.

Bossini G.S.Stars sluit de eerste competitiehelft af op de tiende plek van de ranglijst en heeft nog aansluiting met de middenmoot. De volgende wedstrijd is op 13 januari om 21:00 uur in Elburg tegen HBV Jumpers uit Den Haag.