zondag 18 december 2011

KV Elburg pakt punten tegen Woudenberg.

KV Elburg pakte zaterdagavond in een goede en gedegen wedstrijd de punten tegen Woudenberg. Na een 4-8 ruststand werd verdiend gewonnen met 13-15.


Na zes competitiewedstrijden worden de krachtverhoudingen in de 1e klas D steeds duidelijker. Elburg staat na de winst in en tegen Woudenberg in de middenmoot en die positie is ook terecht. Na het jammerlijke verlies tegen koploper IJsselvogels vorige week (19-20) ging Elburg nu op bezoek bij Woudenberg. Woudenberg deelt met Regio Vaassen de onderste plaats in deze klas.

Afgezien van de beginfase was Elburg steeds de betere ploeg. Woudenberg pakte in het begin het initiatief en kwam op een 4-2 voorsprong. Elburg lijkt echter een goede balans in de ploeg te hebben gevonden. Men kwam terug tot 4-4 en bouwde aan een voorsprong die bij rust vier punten bedroeg (4-8).

Ook na rust een goed spelend Elburg waar Woudenberg te weinig tegenover kon zetten. Eén maal kwam Woudenberg op één punt maar verder liet Elburg het niet komen. Het team won verdiend met 13-15 en nam de twee punten mee naar Elburg.

De doelpunten kwamen van:
Kees Magre 5; Benjamin Tijdeman 2; Nynke de Haan 2; Melanie Kalverda 2; Rutger Bruinink 1; Liset van der Linde 1; Karin Jacobs 1; Jordy Immeker 1.

De komende twee weken zijn er geen wedstrijden. Op zaterdag 7 januari speelt Elburg de thuiswedstrijd tegen KOAG om 19.40 uur in sporthal ’t Huiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten