zaterdag 10 december 2011

VSCO’61 in winterdip

Tegen koploper BlauwGeel’55 uit Ede lijdt VSCO’61 een onnodige nederlaag. In de laatste zeven minuten van de eerste helft geeft het op een schlemielige wijze de 1-0 voorsprong weg. Na rust wel een VSCO’61 dat aandringt, maar weet uiteindelijk niet de gelijkmaker te scoren.

VSCO’61 zit in een winterdip. Uit de laatste vier wedstrijden werd slechts een punt gehaald. Oorzaak? Ook tegen BlauwGeel’55 is VSCO’61 zeker niet de mindere, maar het staat wel met lege handen. VSCO’61 controleert de wedstrijd en komt via Sander Vis op een 1-0 voorsprong in de 19e minuut.  Er lijkt niets aan de hand, maar twee knullige doelpunten in de laatste tien minuten van de eerste helft nekken VSCO’61. Eerst kopt Rick Sleurink in eigen doel en even later laat doelman Arjan ten Klooster de bal knullig langs zich heen glippen (1-2).

De tweede helft dringt VSCO’61 wel aan, maar het komt niet verder dan een kopbal van de ingevallen Wim de Vries op de onderkant van de lat. In de slotfase krijgt BlauwGeel’55 nog wel een geweldige kans, maar dat zou te veel loon naar werken zijn geweest.