dinsdag 13 december 2011

Jacko van den Bosch nieuwe voorzitter OWIOS

Het bestuur van OWIOS is verheugd u te kunnen mededelen dat Jacko van den Bosch (36) bereid is bevonden zich kandidaat te stellen als voorzitter van OWIOS. Hij zal deze functie per direct gaan betreden op ad-interim basis. Begin volgend jaar zal er een extra algemene ledenvergadering uitgeschreven worden om hem officieel te benoemen. Hij volgt hiermee Eddie van Olst op, die zich niet herkiesbaar had gesteld voor een volgend termijn als voorzitter op de ledenvergadering van 31 oktober jl.
 


Jacko van den Bosch, momenteel wonende in Wezep, is zeker geen onbekende voor OWIOS. Op 7-jarige leeftijd is hij begonnen met voetballen bij OWIOS, waar hij alle standaard elftallen doorliep. Van 1994 tot en met 2003 voetbalde hij in het eerste elftal van OWIOS, waarvan hij ook lange tijd aanvoerder was. De afgelopen jaren heeft Jacko nog gevoetbald in het vierde elftal, maar moet door een blessure noodgedwongen stoppen. Jacko heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, faculteit Economie met als specialisatie Marketing. Momenteel is hij werkzaam bij De Telefoongids BV in Amsterdam als Manager Business Analysis.
We wensen Jacko veel succes in zijn nieuwe functie als voorzitter en bedanken Eddie van Olst voor de afgelopen jaren dat hij voorzitter was. Hou de OWIOS site in de gaten voor de datum van de extra algemene ledenvergadering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten