zondag 18 december 2011

VSCO’61 verlengt contract trainers

VSCO’61 heeft deze week de contracten met hoofdtrainer Marcel Boelens en de trainer van de tweede selectie, Gerrit Keestra, verlengd. De goede resultaten, die beide trainers dit seizoen tot nu toe hebben behaald, gaven voldoende aanleiding het vertrouwen in elkaar voor nog een jaar uit te spreken.

Marcel Boelens is bezig aan zijn eerste seizoen bij VSCO’61 en heeft al een eerste succes weten te boeken. VSCO’61 wist onder de leiding van de trainer uit Dronten de eerste periodetitel in de Tweede Klasse G binnen te slepen. Een knap resultaat, omdat hij het elftal op een andere wijze laat spelen, waarbij er meer naar voren gevoetbald wordt met gebruik van de flanken.

In zijn derde seizoen als trainer wist de tweede selectie van VSCO’61 onder leiding van Gerrit Keestra promotie naar de Reserve Hoofdklasse af te dwingen door het behalen van de tweede plaats in het seizoen 2010-2011. Hoewel het wennen is aan het hoge niveau in deze klasse, weten de “Mammoet Boys” toch de nodige punten bij elkaar te sprokkelen. Dus zijn ze zeker niet kansloos voor lijfsbehoud in de hoogste klasse voor reserveteams in Nederland.
Spelers en bestuur van VSCO’61 hebben hun vertrouwen in beide trainers in een vroegtijdig stadium willen laten blijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten