vrijdag 2 december 2011

Voorbeschouwing OWIOS - KHC

Zaterdagmiddag 3-12 om 14.30 uur  wordt afgetrapt voor de wedstrijd OWIOS – KHC. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter, de heer K.J.D.V. Biemans uit Almelo. 


KHC en OWIOS hebben in competitieverband nog niet eerder tegenover elkaar gestaan, wel in de poulefase van de districtsbeker was de KVC Hercules Combinatie tegenstander.

KHC bezet momenteel de laatste positie in de competitie, ze hebben 2 wedstrijden gewonnen echter is er 1 punt in mindering gebracht op het totaal. Hierdoor moet men Zeewolde boven zich dulden, echter in de beker wist men weer een ronde verder te komen door VIOS Vaassen met 5-2 te verslaan.

De groenwitten zijn met een sterke reeks bezig, de vorige competitiewedstrijd werd met 3-3 gelijkgespeeld uit in Hierden, daarvoor wist men ’t Harde in eigen huis te verslaan.met 3-4.

Vorige week hebben de Oldebroekers niet gespeeld de oefenwedstrijd thuis tegen WVF is afgelast omdat de tegenstander door blessures geen team op kon stellen.

Voor de groenwitten zaak om deze wedstrijd met een goed resultaat af te sluiten om ook mee te blijven doen in het linkerrijtje en aansluiting te houden met de kop van de ranglijst. De Kampenaren zullen zich echter niet zonder slag of stoot overgeven, zaak om scherp en fel aan de wedstrijd te beginnen. Kansen worden er iedere wedstrijd voldoende gecreëerd, zaak om er enkele van te scoren en de zaak achterin dicht te houden.

Hopelijk kunnen we onze trouwe aanhang weer begroeten langs de lijn die met positieve steun onze jongens, naar een overwinning kunnen supporteren.

Volgende wedstrijd is: vv Zeewolde  - OWIOS (10-12-‘11 om 15.00 uur). Dit is al weer de laatste wedstrijd voor de winterstop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten