zondag 4 december 2011

EINDELIJK WEER ZEGE VOOR ELBURGER SPORTCLUB

Na acht wedstrijden is Elburger Sportclub er eindelijk weer in geslaagd het zoet van de overwinning te mogen smaken door een 2-0 zege op het bezoekende d´Oldde Veste ´54  uit Steenwijk. 
(Foto: Eddy Bossenbroek / www.nwvfoto.nl )

De thuisclub begon voorzichtig,  want men wilde voorkomen dat het al vroeg in de wedstrijd tegen en achterstand op zou lopen. Het had overigens niet veel gescheeld of Remco Timmer had na ruim een half uur spelen zijn ploeg aan de leiding gebracht, maar hij miste van dichtbij.


Na de hervatting  kroop de thuisclub wat meer uit de schulp zonder dat dit direct tot succes leidde.

Terwijl het er even op leek dat de gasten toe zouden slaan  kwamen de Elburgers op voorsprong. Een uitstekende pass van Mark Land bereikte  Remco Timmer die vervolgens doelman Richard Strijker passeerde en daarmee de eerst competitietreffer op z´n naam bracht. Aan dit doelpunt zat overigens wel een luchtje van vermeend buitenspel.

D´Olde Veste ging op zoek naar de gelijkmaker, waardoor de blauw-witten steeds mee ruimte kregen die tot grote vreugde van de toch al niet zo verwende aanhang de voorsprong zelfs wisten te verdubbelen.

Uit een pass van de inmiddels ingevallen A-junior Eric-Jan Hutten ging Timmer alleen op Strijker af die alleen nog op onregelmentaire wijze door één der verdedigers kon worden afgestopt. Uit de door scheidsrechter Visser uit Arnhem terecht toegekende strafschop schoot Raoul Jessurun vervolgens snoeihard raak.

Meer foto's van de wedstrijd staan op www.nwvfoto.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten