maandag 5 december 2011

Batfighters 1 kampioen in 2e klasse

Het eerste team van tafeltennisvereniging Batfighters Elburg is kampioen geworden in de 2e klasse F. De laatste competitiewedstrijd van dit najaar werd vrijdag met 9-1 gewonnen van Emmeloord. Stefan en René Vlieger wonnen drie partijen, terwijl invaller Gerrit Ruyter zijn laatste partij moest staken omdat hij zich niet helemaal fit voelde. Arjen Koops speelde alleen het dubbelspel mee en hij won die samen met Stefan.

Batfighters 1 kan met succes terugkijken op een zeer geslaagd najaar. Van de tien wedstrijden eindigden negen in een overwinning, terwijl concurrent Vined de Elburgers één keer op 5-5 wist te houden. Stefan en René Vlieger wonnen respectievelijk 24 en 26 van hun dertig partijen, terwijl Arjen Koops in veertien partijen elf keer de sterkste was. Vanwege een rugblessure bij Koops moest de ploeg vijf keer met een invaller spelen. Gerrit Ruyter, Jeroen Bokhorst (beiden team 2) en Hetty Kamphorst (team 3) deden dat met succes, want zij wisten allemaal één of meerdere partijen te winnen.

Op de foto van links naar rechts:
René Vlieger, Gerrit Ruyter, Arjen Koops en Stefan Vlieger.

Voor komend voorjaar blijft de samenstelling van Batfighters 1 ongewijzigd. Arjen Koops, Stefan Vlieger en René Vlieger zullen dan dus in de 1e klasse actief zijn.

1 opmerking: