zondag 11 december 2011

Nipt verlies voor KV. Elburg.

KV Elburg kon net geen punt pakken in de uitwedstrijd tegen IJsselvogels uit Moordrecht. Tegen de koploper in de 1e klas D werd maar net verloren met 20-19.

Het zat er net niet in. Dat was de conclusie na afloop van de wedstrijd tegen de ongeslagen koploper IJsselvogels. Elburg speelde een prima wedstrijd maar kon IJsselvogels niet van de punten afhouden.
Teamleider Albert Steert: “IJsselvogels is echt een goede ploeg die niet voor niets boven aan staat. We bleven steeds in de buurt maar konden net dat stapje naar de gelijkmaker niet maken.”

Elburg stond inderdaad de hele wedstrijd achter maar dat gat werd nooit te groot. Bij rust was het 11-8 en in de tweede helft liep de achterstand nog op tot vier punten. Elburg toonde ook nu weer karakter en knokte zich terug in de wedstrijd. Een gelijkspel zou verrassend zijn geweest maar het zat er niet in. Elburg bleef steken op één doelpunt.

Toch tankt het team van Remco Jacobs opnieuw vertrouwen. Het spel vertoont nog steeds een stijgende lijn en praktisch alle spelers scoorden ook.

De doelpunten kwamen van: Kees Magre 8; Rutger Bruinink 3; Liset van der Linde 2; Benjamin Tijdeman 2; Jim van der Linden 1; Melanie Kalverda 1; Nynke de Haan 1; Hetty van den Berg 1.

Zaterdag 17 december speelt Elburg opnieuw een uitwedstrijd. Tegenstander is Woudenberg en de wedstrijd begint om 16..50 uur.