zondag 4 december 2011

Nuttig oefenduel voor VSCO’61

Doordat de competitiewedstrijd tegen Veensche Boys vanwege het slechte weer werd afgelast, heeft VSCO’61 op kunstgras geoefend tegen hoofdklasser DVS’33 in Ermelo. Uiteindelijk wordt deze wedstrijd met 5-1 verloren, waarbij het verschil pas in de slotfase van de wedstrijd wordt gemaakt.

In de eerste helft komt VSCO’61 enkele malen goed weg tegen het goed voetballende DVS’33. Een vrije trap van Dennis van de Welle belandt op de paal en een mooie krulbal van net buiten de zestien van Maurice de Ruiter komt via de onderkant  lat terug. VSCO’61 weet zich verder knap staande te houden en gedurende de eerste helft creëert het ook enkele mogelijkheden.

De tweede helft neemt DVS’33 al snel een 1-0 voorsprong via Henk Baum. VSCO’61 heeft het antwoord snel klaar en uit een mooie actie van Bert van ’t Hof scoort Wim de Vries de 1-1. Wim de Vries krijgt halverwege de tweede helft dé kans om VSCO’61 op voorsprong te zetten, maar zijn lob mist voldoende hoogte om de doelman te verrassen.

Na het goede tegenspel van VSCO’61 loopt DVS’33 in de laatste twintig minuten uit naar een 5-1 overwinning, waarbij Henk Baum (ex-WHC) de grote (kleine) man is bij de Ermeloërs door alle vijf doelpunten voor zijn rekening te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten