woensdag 14 december 2011

Voetbal: Trainers verlaten clubs uit de gemeente

Elburger sc

Egbert Kragt en de Elburger SC gaan aan het einde van dit seizoen uit elkaar.
Het bestuur komt met de volgende verklaring:

"Elke nadeel heeft zijn voordeel" heeft een wijsgeer in het voetbal ooit aangegeven. Maar zo heeft ook "elk voordeel zijn nadeel". Onze 1e team is vorig seizoen, tot grote vreugde van ons, gepromoveerd naar de 1e klas. Helaas heeft onze oefenmeester, Egbert Kragt, voor de 1e klas niet de vereiste papieren. De KNVB heeft, voor het huidige seizoen, voor deze kwestie ons dispensatie willen verlenen welke per 1 juli a.s zal stoppen. Deze aangelegenheid hebben we de afgelopen weken met Egbert besproken en zijn tot de spijtige conclusie gekomen dat de samenwerking tussen hem en onze vereniging dan ook, per 1 juli 2012, zal eindigen. Het bestuur betreurt het voorgaande ten zeerste maar zag geen andere mogelijkheid om tot een oplossing te komen, we zullen met onmiddellijke ingang op zoek naar een andere trainer gaan.

DSV '61

Het bestuur van DSV '61 heeft in een vroeg stadium al aangegeven dat ze volgend jaar niet verder gaan met trainer Henk te Velde.
Het bestuur hoopt op korte termijn een nieuwe trainer te kunnen presenteren.
De sollicitatieperiode en de gesprekken zijn inmiddels in volle gang.


SV 't Harde

Trainer Erwin Brem heeft het bestuur van SV 't Harde medegedeeld toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en verlaat daarom SV 't Harde aan het einde van het seizoen.

Op de site van de club is onderstaand bericht te lezen:
Erwin Brem heeft te kennen gegegen dat hij onze club aan het einde van het seizoen gaat verlaten.
"Deze beslissing heb ik met pijn in mijn hart genomen", aldus Erwin. Als club betreuren wij deze beslissing, maar respecteren zijn keuze zeker. Erwin is straks 5 jaar bij de club als trainer actief geweest (2 jaar jeugd, 3 jaar 1e elftal) en mag deze periode tot op heden zeker als zeer succesvol bestempelen.

Als we zeggen dat Erwin een graag geziene persoon is op het sportpark die altijd voor iedereen open staat zullen velen dat beamen. Hij is een trainer die staat voor rust, communicatie en openheid. Als club zullen we ons gaan beraden over een waardige opvolger.

Wij wensen Erwin en zijn toekomstige club heel veel geluk en succes toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten