zaterdag 10 december 2011

DSV '61 wint van Hoevelaken

De vorige keer dat tijdens een competitiewedstrijd de doelpuntentune 3 keer uit de speakers schalde op sportpark De Haere was 4 september 2010. Pas in de wedstrijd tegen Hoevelaken was het weer raak: na een 2 – 0 ruststand viel in de tweede helft ook de derde treffer en was deze overwinning meer dan verdiend.

De ploeg van De Velde speelde de beste wedstrijd tot nu toe en zag dat bekroond met drie punten. De inzet was van begin tot eind prima en dit keer werd dat ook gekoppeld aan goed spel.

Met Martin Roozeboom en Bert van Minnen in de basis was er weliswaar wat gewijzigd, maar beiden maakten hun basisplek waar. Roozeboom door er op belangrijke momenten gewoon te staan en Van Minnen kreeg na 75 minuten een “man of the match” wissel: hij tekende in de 12e minuut voor de 1 – 0 en in de 52e voor de 3 – 0. De andere treffer kwam van de voet van Stefan Bakker in de 29e minuut.

Door deze overwinning klimt DSV naar een gedeelde 7e plek. De volgende week is DSV vrij, de eerste competitiewedstrijd staat op 21 januari gepland, thuis tegen Stroe.