vrijdag 17 februari 2012

VSCO'61 ontvangt Lunteren

Momenteel is het wel erg twijfelachtig of de competitie-wedstrijd zaterdag doorgaat, maar indien het hoofdveld dit toelaat speelt VSCO’61 zaterdagmiddag thuis tegen v.v. Lunteren. De wedstrijd zal worden geleid door de heer A. Th. De Witte uit Ermelo.

Voor zaterdag staat het inhaalduel van 21 januari jl. op het programma.
De laatst gespeelde competitieronde dateert van 28 januari. Koningwinter heeft afgelopen weken behoorlijk huisgehouden en daardoor het competitie-programma behoorlijk in de war gegooid. De voorbereiding op de tweede competitiehelft zijn daardoor slecht geweest, zeker voor die verenigingen die  niet beschikken over een kunstgrasveld, zoals VSCO’61. Hierdoor ontstaat op dat gebied zeker een bepaalde vorm van competitievervalsing.

Op 28 januari heeft Lunteren de thuiswedstrijd tegen Veensche Boys met 3-1 gewonnen. Een mooi resultaat waardoor de ploeg opgeklommen is naar de tiende plaats met 16 punten uit 13 wedstrijden. VSCO’61 wist met 1-1 gelijk te spelen tegen FC Horst en bezet met 21 punten uit evenveel wedstrijden de zevende plaats.
De uitwedstrijd in Lunteren, de eerste competitiewedstrijd, wist VSCO’61 overtuigend met 1-4 te winnen. Lunteren begon slecht aan de competitie, maar heeft de draad toch weer aardig opgepakt. Het zal zaak voor VSCO’61 zijn om scherp aan de wedstrijd te beginnen om de drie punten thuis te houden.

Als de wedstrijd wordt afgelast, speelt VSCO’61 zaterdag om 15:00 uur een vriendschappelijke wedstrijd tegen eersteklasser Go Ahead Kampen op sportpark Middenwetering in Kampen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten