zondag 19 februari 2012

VSCO'61 en Lunteren delen de punten

VSCO’61 wist in de thuiswedstrijd tegen Lunteren niet verder te komen dan een gelijkspel. In een matige wedstrijd was de 0-0 een goede afspiegeling van de wedstrijd die in feite geen winnaar verdiende.

Toch waren aan weerszijden mogelijkheden om te scoren.
Na een goed begin van Lunteren was Bert van ’t Hof in de 6e minuut dichtbij een treffer, maar zijn bal belandde op de paal. Hierna was enkele malen Lunteren-spits Rick Degenaar gevaarlijk, maar doelman Arjan Ten Klooster liet zien in uitstekende doen te zijn.

In de tweede helft was de eerste kans voor Lunteren , maar de te zwakke inzet van Mark Drijvers werd door Gerwin de Leeuw van de lijn gehaald. Rick Degenaar zag hierna nog zijn bal voorlangs gaan nadat hij zich knap vrijgespeeld had.
VSCO’61 kreeg hierna de kans om de wedstrijd te beslissen, maar doelman Blankenstijn wist met een knappe reflex redding te brengen op een inzet van de geheel vrijstaande Stefan Bosch zodat de punten tussen beide teams verdeeld werden.

Zaterdag speelt VSCO’61 de uitwedstrijd tegen buurman OWIOS.