zondag 19 februari 2012

DSV'61 onderuit tegen SEH

In een vriendschappelijke wedstrijd tegen SEH, lijstaanvoerder van de 4e klasse B, heeft DSV op sportpark De Haere een 1 – 3 nederlaag geleden.

De thuisploeg miste Lennart Juffer en Jochem van Essen, waardoor er wat geschoven was met de overige spelers.

Tot aan de rust werd er niet gescoord en echte kansen waren er weinig. DSV was er nog het dichtst bij, maar uit een aantal voorzetten vanaf links misten de aanvallers de precisie.

Net nadat Gerrit Hoekerd een mooie kans om op 1 – 0 te komen had laten liggen, viel in de 69e minuut aan de andere kant de eerste treffer. Binnen 5 minuten was de 0 – 1 achterstand veranderd in 1 – 1 door een zeer fraai afstandsschot van Rik Berkhof. Lange tijd leek het een gelijkspel te worden, maar in de slotfase liep SEH nog uit naar 1 – 3.

Als er volgende week voor de competitie wordt gespeeld treft DSV de nummer 2 van de ranglijst. In Vaassen wordt om 14.30 uur afgetrapt tegen VIOS.