vrijdag 24 februari 2012

SV 't Harde op bezoek bij Lunteren

Na vier weken winterweer en een paar oefenwedstrijden, staat er zaterdag weer een competitiewedstrijd voor ’t Harde op het programma. De groen-witten spelen de belangrijke wedstrijd in en tegen Lunteren.

De eerste twee wedstrijden na de winterstop, tegen KHC en Blauw-Geel, leverde slechts een punt op voor ’t Harde. Daardoor zijn de groen-witten afgezakt naar de zevende plek en breken er belangrijke weken aan.
Aanhaken bij de subtop of naar beneden moeten kijken.

Voor Lunteren geldt eigenlijk hetzelfde. Langzaamaan klimt men iets op de ranglijst, maar de huidige tiende plek is nog niet bepaald geruststellend. De achterstand op ’t Harde is vijf punten, wat nog maar eens aangeeft dat beide ploegen erg goede zaken kunnen doen aanstaande zaterdag.

’t Harde heeft nog iets goed te maken met de thuiswedstrijd tegen Lunteren in het achterhoofd. In de vierde speelronde van dit seizoen liepen de groen-witten tegen de eerste seizoensnederlaag aan, een kansloze 0-4. Voor ’t Harde opdracht om de rollen om te draaien en drie hele belangrijke punten mee terug te nemen.

De wedstrijd op sportpark De Wormshoef in Lunteren begint om 14.30 uur. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Onstenk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten