zaterdag 25 februari 2012

Vios Vaassen - DSV'61 1-1

DSV ’61 heeft aan het duel met de nummer 2 uit Vaassen 1 punt overgehouden. Na ruim 90 minuten stond er een 1 – 1 stand op het scorebord. Na het laatste fluitsignaal van de beste man van het veld, Erik Huisman, waren beide ploegen niet zichtbaar blij met dat ene puntje.

VIOS begon wat meer aanvallend dan DSV maar DSV nam in de 18e minuut brutaal de leiding. Had Stefan Bakker in de 16e minuut zijn directe vrije trap nog fantastisch gestopt zien worden door doelman Jelle Stoker, in de 18e minuut was zijn kanonskogel voor Stoker onhoudbaar: 0 – 1.

Vanaf dat moment kreeg DSV meer grip op de wedstrijd al hadden ze in de 35e minuut geluk toen Rik Berkhof via de lat de bal van de eigen doellijn weg kon schieten. DSV bleef tot de thee goed op de been en probeerde op het enorm slechte veld VIOS terug te dringen. Helaas viel toen de 0 – 2 niet.

In de tweede helft een sterker VIOS dat er in de 52e minuut in slaagde de gelijkmaker te scoren. Over en weer ontstonden kansen omdat beide ploegen offensief speelden. De lat redde VIOS ook een keer terwijl DSV in de laatste 5 minuten alle zeilen bij moest zetten om het ene punt te redden. Met 20 punten uit 16 wedstrijden staat DSV op de 7e plek.

Zaterdag a.s speelt DSV op sportpark De Haere om 14.30 tegen de nummer 3 VVOP uit Voorthuizen.