zondag 26 februari 2012

SV 't Harde onderuit in en tegen Lunteren

’t Harde heeft de uitwedstrijd tegen Lunteren met 3-1 verloren.
De groen-witten moesten voor rust drie tegentreffers incasseren en konden dit de tweede helft niet meer rechtzetten.
De eerste twintig minuten had ’t Harde nog geen reden tot zorgen.
De Hardenezen waren de bovenliggende ploeg, terwijl de thuisploeg geduldig wachtte op fouten.
’t Harde raakte twee keer de lat en verzuimde in die fase om verdiend de leiding te pakken.

Erwin Brem, die al drie basisspelers moest missen, zag bij een 0-0 stand Arnold Visch geblesseerd uitvallen. Met name in verdedigend opzicht waren de groen-witten daarna zoekend. De organisatie was weg achterin en daar maakte de thuisploeg dankbaar gebruik van, 1-0. Fouten bij de bezoekers en een snel omschakelend Lunteren resulteerde voor rust in nog twee tegentreffers, waardoor ’t Harde met een 3-0 achterstand de rust inging.

Na rust was het voor ’t Harde alles of niets en werd Edwin van Egteren ingebracht als stormram. De tweede helft speelde zich vrijwel volledig af op de helft van Lunteren. De ploeg van Erwin Brem zette alles op alles om de schade van de eerste helft te herstellen, maar sprong te slordig om met de kansjes wel gecreëerd werden.

Omdat ’t Harde met veel risico speelde, kreeg de thuisploeg in de counter mogelijkheden om de voorsprong te vergroten, maar Jim van der Wijk stond een aantal keren goed in de weg. Een halfuurtje voor tijd maakt Edwin van Egteren uit een corner 3-1, maar verder kwam ’t Harde niet. De Hardenezen viel de tweede helft niets te verwijten, maar het leed was in de eerste helft helaas al geleden.

Volgende week moet ’t Harde op eigen veld de eerste winst van 2012 zien te behalen tegen Zwolsche Boys.