zondag 19 februari 2012

Batfighters 1 net te sterk voor Smash-In

Het eerste team van tafeltennisvereniging Batfighters Elburg heeft vrijdag een nipte 4-6 overwinning geboekt tegen Smash-In uit Ens.
Arjen Koops, Stefan Vlieger en René Vlieger pakten alledrie twee punten.

Ze verloren alleen van Bas de Vries, de kopman van Smash-In, die samen met zijn broer Frans het dubbelspel won van Arjen en René.
Batfighters 1 staat door de overwinning nog steeds op de tweede plaats in de 1e klasse C. Vrijdag komt koploper Tafeltennis Zwolle 6 op bezoek. De Zwollenaren hebben één punt voorsprong op de Elburgers.

Batfighters 2 kwam donderdag al in actie in Heerde, waar Vined 2 met 1-9 aan de kant werd gezet. Team 2 neemt daardoor de koppositie over in de 3e klasse I.

Batfighters 3 boekte ook een ruime overwinning; door de 2-8 tegen Kampenion 8 staan zij samen met Smash’70 8 bovenaan in de 4e klasse K.
Batfighters 4 is helaas gezakt naar de laatste plaats in de 4e klasse M, door een 8-2 nederlaag op bezoek bij Harderwijk 4.

Komende vrijdagavond spelen alle teams van Batfighters Elburg een thuiswedstrijd in de gymzaal van het Van Kinsbergen College aan de Paterijstraat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten