woensdag 22 februari 2012

Stichting Circuit Oldebroek en Gemeente Oldebroek gaan voor langdurige samenwerking

De voorbereidingen zijn in volle gang voor het naderende Paasweekend 7 en 9 april 2012 wanneer het Wereld Kampioenschap Zijspan en Europees Kampioenschap Quads neer strijken in Oldebroek.
Veiligheid en zekerheid worden in de sportwereld hoog in het vaandel gehouden.
Ook de wereldbond stelt hierdoor eisen aan het circuit, het rennerskwartier, de sanitaire voorzieningen en de persgelegenheid.
Als Stichting kunnen wij hier niet zonder de Gemeente Oldebroek. Beide partijen slaan de handen ineen samen om van dit evenement een top evenement te maken.

Tevens wordt er al stiekem naar 2014 vooruit gekeken waar mogelijk een Wereld Kampioenschap voor de Jeugd wordt georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Oldebroek.

Zonder sponsoren is het organiseren van een evenement niet mogelijk. Niels Fijn (N‐ Service) is als nieuw business club lid toegetreden. Wij willen hem bedanken voor zijn toezegging en vertrouwen in de Stichting.

Hieronder volgt een korte omschrijving van N‐Service.
“N‐service doet vrijwel alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan locomotieven en treinwagons. Het onderhoud en reparaties aan shovels, kranen en klein materieel zoals straatmakers gereedschappen en machines behoort ook tot ons taken pakket.
Mijn reden om S.C.O te sponsoren is mijn interesse in de motorsport, met name de Demo Classic Races. Zelf doe ik ook aan racesport (ONK Dutch Superbike en Endurance)”

Wij kunnen u melden dat de Veronica Drive in Show geboekt is met lokale DJ Rick van Velthuysen. Deze drive in show zal op de Paasmaandag middag 9 april aanwezig.
Als klap op de vuurpijl hebben wij ook Jan Smit vast gelegd. De bekende Volendamse zanger zal zoals altijd er weer en gezellige boel van maken.
Kortom een breed evenement voor IEDER WAT WILS.

Noteer alvast in uw agenda: Paasweekend 2012, 7 en 9 april
- Wereld Kampioenschap Zijspan motorcross
- Europees Kampioenschap Quads
- Jan Smit
- Radio Veronica Drive in Show met Rick van Velthuysen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten