dinsdag 22 januari 2013

Zaterdag 26 januari FINALE Rabobank ATB Competitie ’t Loo

Aanstaande zaterdag is de finale dag van de  Rabobank ATB- en Veldritcompetitie, een spannende dag waar de prijzen definitief verdeeld zullen worden. Aansluitend is er de prijsuitreiking en verloting. De finale van 2013 zal in de diverse categorieën spannende wedstrijden opleveren. Vanaf 12.45 wordt er gestart.
 
Tevens wordt er een sponsorwedstrijd georganiseerd voor de 13 jarige deelnemer aan Alpe d’HuZes 2013, Jan Willem Eibrink en zijn begeleider Henk Veldkamp.

Beide coureurs zullen hun opwachting maken op de ATB Baan en voor iedere ronde die zij rijden krijgen zij een sponsorbedrag op weg naar hun uitdaging, het beklimmen van de Alpe d’ Huez op 5 juni 2013. Jan Willem woont op ’t Loo en voetbalt bij  OWIOS, door de actie van de ATB Vereniging Oldebroek blijkt wel de betrokkenheid bij zijn deelname vanuit de gemeenschap.

Het was dan ook Jan Willems eigen idee en wens om ter nagedachtenis van zijn vader deel te nemen aan het wielerevenement Alpe d’HuZes. Omdat Jan Willem minderjarig is het ook een voorwaarde dat er een begeleider meefietst, Henk Veldkamp zal dan ook op 5 juni met Jan Willem meefietsen.
Jan Willem en Henk gaat met hun sportieve uitdaging op de legendarische berg Alpe d’Huez proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Het evenement Alpe d’ HuZes kent een 100% antistrijkstokbeleid, al het geld wordt direct ingezet in de strijd tegen kanker. Het is dan ook een prachtig initiatief van de ATB Vereniging Oldebroek om op deze wijze te ondersteunen en bij te dragen.

Ter nagedachtenis aan de mensen die te vroeg aan kanker zijn overleden, ter inspiratie van de mensen die aan het strijden zijn gaan Jan Willem en Henk samen met vele anderen een indrukwekkende prestatie neerzetten.
 

Kom aanstaande zaterdag, 26 januari, deze kanjers aanmoedigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten