woensdag 30 januari 2013

Primera Elburg en LOEsport.nl komen met de voetbaltoto

Voetballiefhebbers uit de regio kunnen vanaf vandaag wekelijks mee gaan doen aan de voetbaltoto die Primera Elburg en LOEsport.nl samen hebben opgezet. Deze voetbaltoto is vooral gericht op het amateurvoetbal uit de regio. De wedstrijden van de Elburger sc, SV ’t Harde en DSV ’61 zullen daarom ook wekelijks in de toto terug te vinden zijn. Dit wordt dan aangevuld met 2 wedstrijden van andere verengingen uit de regio, waardoor er wekelijks 5 wedstrijden in de toto zijn opgenomen.
Eigenaar Henri Bruynes van Primera Elburg ziet de samenwerking met LOEsport.nl als een mooie aanvulling op zijn activiteiten en hoopt dat er wekelijks veel voetballiefhebbers de toto gaan invullen.
Primera Elburg is gevestigd in winkelcentrum De Vrijheid in Elburg en beschikt sinds kort over een geheel vernieuwde en tevens vergrote winkel met een breed aanbod.
Meedoen aan de toto is kosteloos en wekelijks wordt er een leuke prijs uitgereikt aan de winnaar van de toto. Kijk voor de voorwaarden en om mee te spelen op www.loesport.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten