maandag 7 januari 2013

Ereleden OWIOS in het zonnetje gezet

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden de Ereleden van OWIOS in het zonnetje gezet.
Het erelidmaatschap is een eretitel voor uitzonderlijke werkzaamheden verricht voor OWIOS. Voor deze werkzaamheden is OWIOS de Ereleden zeer erkentelijk.


In de 87-jarige historie van OWIOS zijn 8 leden benoemd tot Erelid. OWIOS is bijzonder trots op deze leden en wil deze leden zowel letterlijk als figuurlijk een prominente plaats binnen de vereniging geven.

In overleg met de oud-voorzitters (Daan van Es, Alex achter de Molen, Bettie Vaessen en Eddie van Olst) en het huidige bestuur is besloten om een plaquette in de kantine aan te brengen met de namen van de Ereleden.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie nam oud-voorzitter Daan van Es het woord en haalde de Ereleden naar voren: Willem van de Kamp, Jan Elisen, Kor van ’t Hul en Reijer van Hooren. Wichert van Hooren was verhinderd. Van de 8 Ereleden zijn helaas 3 Ereleden overleden, te weten Harm Heibrink, Hendrik Kwakkel en Jan Zoombelt.
Van deze Ereleden werden de honneurs waargenomen door de kinderen. Het OWIOS-virus zit hier nog steeds in de familie! De Ereleden en de kinderen hebben – totaal verrast – de plaquette in de kantine met de namen van de Ereleden onthuld.


V.l.n.r. Oud-voorzitter Daan van Es en Ereleden:
Kor van ’t Hul, Reijer van Hooren, Jan Elisen en Willem van de Kamp.
Wichert van Hooren ontbreekt op de foto.
Het bestuur dankt de Ereleden nogmaals hartelijk voor hun inzet en het mee opbouwen van de voetbalvereniging OWIOS.
Een belangrijk kenmerk van deze Ereleden was dat ze zich niet afvroegen wat OWIOS voor hen kon doen, maar wat zij konden doen voor OWIOS. Door deze mentaliteit is OWIOS groot geworden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten