donderdag 10 januari 2013

Nieuwjaarsrecptie Stichting Circuit Oldebroek

Op zaterdag 4 januari vond de nieuwjaarsrecptie plaats bij Stichting Circuit Oldebroek. Om 19:00 uur werden de eerste gasten ontvangen met een bakje koffie. Henri Bekenkamp (voorzitter) gaf om 20:00 een toespraak en wenste iedereen als eerste een goed, gezond en sportief 2013 toe.



Er werd een terug gekeken naar het afgelopen jaar waarin SCO een Wereldkampioenschap Zijpan en Europees Kampioenschap Quads heeft georganiseerd. Tevens kwam Jan Smit optreden in de feesttent en heeft Marloes van Ommen het Nederlandse Volkslied gezongen.



Dit evenement is organisatorisch goed verlopen echter door het slechte weer op paasmaandag zijn er te weinig bezoekers geweest. Dit was dan ook en enige minpunt aan dit mooie weekend.

Zoals als eerder al bekend is gemaakt organiseerd SCO dit jaar een wedstrijd op 23 maart 2013 tellend voor het Open Nederlands Kampioenschap Solo Motorcross en het weekend daaraansluitend op 30 maart een NK Jeugd motorcross met in het bijprogramma een clubklasse solo.

Achter de schermen wordt er hard aan gewerkt om ook dit evenement weer tot een topevenement te maken. Dhr. Bekenkamp bedankte alle sponsors en vrijwilligers voor hun inzet en betrokkenheid en hoopt er in 2013 samen weer een mooi jaar van te maken.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten