zondag 13 januari 2013

Volle buit voor de E.V.V.-teams

De beide E.V.V.-teams begonnen zaterdag de tweede helft van de competitie met een klinkende overwinning. Zowel de dames als de heren ontvingen de hekkensluiter van de ranglijst en boekten een overtuigende 4-0 zege.

De Elburgse dames werkten na een reeks van nederlagen aan hun zelf-vertrouwen tegen HEVO uit Heino. De bezoeksters beschikken over een jeugdig en getalenteerd team, maar komen duidelijk nog een maatje tekort voor de derde divisie.
De thuisploeg liet de gasten niet boven de twintig punten komen (25-15, 25-18, 25-17 en 25-17) en sloot zo weer aan de bij de middenmoot van de competitie.
Ook de heren van E.V.V. wonnen met 4-0 van VoCASA uit Nijmegen. De gasten wisten het de koploper af en toe weliswaar lastig te maken, maar waren aan het eind van de sets steeds de onderliggende partij.
Met name het aanvalsgeweld van Rik Straatman, Robert van Esterik en Gert-Jan van Loo gaf de doorslag. Door puntverlies van de concurrentie verstevigden de Elburgers hun koppositie in de derde divisie B. 
Wouter Gaillard (11) en Berry Auee (5) kijken toe hoe
Rik Straatman (9) de bal langs het VoCASA blok slaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten