woensdag 9 januari 2013

Thuiswedstrijd voor zowel dames als heren 1 EVV

A.s zaterdag staan er een drietal wedstrijden in sporthal 't Huiken voor EVV op het programma. Dames 2, dames 1 en tenslotte ook heren 1 komen deze middag in actie.
 

DS 2 speelt om 12.30 uur tegen VZK Ds1. Ds 2 is in gevecht met Hierden om de 2e plaats, welke recht geeft op rechtstreekse promotie naar de promotieklasse en dit zou prachtig zijn want dan speelt Ds1 1 klasse hoger en dat komt goed uit voor de struktuur binnen EVV. VZK is een goede middenmotor en zal graag revanche halen voor de 4-0 nederlaag eerder in het seizoen.

DS 1 speelt om 14.30 uur tegen Hevo Ds 1. De 1e seizoenshelft bij DS1 heeft 2 gezichten. Van de 1e 6 wedstrijden werden er 5 gewonnen, maar in de laatste 2 wedstrijden werden er slechts 2 punten gepakt. Het wegvallen van de 1e spelverdeelster door een zwangerschap en blessures van enkele spelbepalende speelsters kon dit damesteam niet meer het gewenste niveau behalen. Hierdoor staan ze nu op een gedeelde 8e plek. De tegenstander heeft slechts 2 punten gehaald en is nu al bijna gedegradeerd. Het is voor Ds1 dus zaak om hier een goed resultaat neer te zetten. Met 4-0 kun je weer naar boven kijken en komt misschien het vertrouwen in hunzelf weer terug.

H1 speelt om 17.00 uur tegen VoCASA H3. H1 is nog steeds ongeslagen en verdedigt een voorsprong van 6 punten op de nr 2 Arvevo. VoCASA H3 staat onderaan met 4 punten en het is aan ons H1 de moeilijke taak om de eigenlijk verplichte 5 punten te behalen. Voor VoCASA is het de taak punten te halen anders komt degredatie wel heel snel in zicht.
Arvevo heeft zaterdag een moeilijke uitwedstrijd tegen Blauw Wit uit Oldebroek ( staat 4e ). Het is dus de taak van onze buren om Arvevo punten af te snoepen waardoor ons H1 er nog beter voor komt te staan. Bij winst van EVV H1 en Blauw Wit komt de titel en promotie naar de 2e divisie heel dichtbij.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten