donderdag 10 januari 2013

Elburger SC oefent tegen Wieldrecht

De Elburger sc heeft deze inmiddels de trainingen weer hervat na een korte winterstop. Trainer Henk Nieuwenhuis heeft inmiddels 3 trainingen gegeven in 2013, en stoomt zijn ploeg klaar voor de tweede competitiehelft.

Omdat het er alle schijn van heeft dat koning winter volgende week toe zal slaan, is het nog maar de vraag of de voetballers op de eerste speeldag in het nieuwe jaar, op zaterdag 19 januari in actie komen. Mocht dit wel het geval zijn, dan speelt Elburger Sportclub in dat kader al een dag eerder de loodzware uitwedstrijd tegen OWIOS te Oldebroek. A.s. zaterdag treden de mannen van Henk Nieuwenhuis in ieder geval wèl aan voor een vriendschappelijke wedstrijd.


Tegenstander is v.v. Wieldrecht (Dordrecht) dat uitkomt in de zuidelijke 2e klasse bij de zaterdagamateurs. Deze ploeg komt overigens niet zo maar eventjes naar de Veluwe voor het spelen van een oefenpotje.
Onder leiding van trainer en oud-betaald voetballer Virgil Breetveld verblijft men komend weekend voor een trainingskamp in een accommodatie op de Haere, waar o.a. gebruik wordt gemaakt van de faciliteiten van DSV ´61.

De wedstrijd op het Burgemeester Bode Sportpark begint om 14.30 uur.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten