maandag 21 januari 2013

Medailles voor turnsters SSS-Elburg

Zaterdag 19 januari waren de 3e en laatste plaatsingswedstrijden voor de districtsfinales van de 3e divisie.Voor sommigen was plaatsing voor de finale al zeker. Anderen moesten hun beste beentje voor zetten om nog een plek in deze finale te verdienen. S.S.S. was opnieuw met een groot aantal turnsters vertegenwoordigd.

Luna Hengeveld turnde haar beste wedstrijd tot nu toe. Haar harde werken werd beloond met een gouden medaille en een finaleplaats. Amber Balk turnde deze wedstrijd weer een stuk beter dan de vorige 2 wedstrijden. Een mooie 8e plaats was het resultaat.

Tamara van Hulsteijn en Anouk Mulder turnen in niveau 8. Anouk was al zeker van een finaleplaats na 2 gouden medailles. Tamara turnde deze wedstrijd een stuk beter dan de vorige 2 wedstrijden. Helaas niet genoeg voor een finaleplaats.

Mirthe Rodenburg turnt in niveau 7. Voor de 3e keer op rij wist Mirthe een gouden medaille in de wacht te slepen. Een ongelooflijk knappe prestatie! Een verdiende plek in de finale dus.

Lianne Oosterhof en Lienne Roozeboom turnen in niveau 6. Lienne wist vandaag weer beter te turnen dan de vorige wedstrijden en werd knap 6e. Lianne turnde opnieuw een goede wedstrijd, maar liet wat steekjes vallen op haar favoriete toestel; de balk. Hierdoor werd ze net 4e.

Sigrid Hanssen en Chantal Mulder turnen in niveau 5. Chantal had deze wedstrijd pech op balk. Mede hierdoor is ze nog niet direct geplaatst voor de districtsfinale. Wel wist ze de beste brugoefening van de junioren te turnen. Sigrid wist zich met een 7e plaats direct te plaatsen voor de finale.

Bij de senioren turnden Kimberly Dobber en Nadesja Fijn een goede wedstrijd. Met een respectievelijke 1e en 2e plaats wisten zij zich met overtuiging te plaatsen voor de finale.Ruth van Ringelesteijn turnde een goede wedstrijd, maar wist zich door een te lage moeilijkheidsgraad helaas niet te plaatsen voor de finale.
Voor Cecil ten Cate en Esther Hulzebosch is het wedstrijdseizoen helaas ook al ten einde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten