zondag 2 juni 2013

KV Elburg pakt de punten in laatste competitiewedstrijd

Zaterdag 1 juni werd het veldseizoen afgesloten door KV Elburg. Voor Elburg 1 stond er nog een uitwedstrijd tegen HKC op het programma. Elburg sloot de wedstrijd winnend af met een magere 8-9 eindstand.

Door dit resultaat bezet Elburg een keurige 3e plaats op de ranglijst van de 1e klas D. Kampioen in deze klasse werd verrassend genoeg niet ASVD uit Dronten maar Telstar uit Hoevelaken.

De wedstrijd tegen het Utrechtse HKC gaat niet de boeken in als de beste seizoenprestatie. Bij beide ploegen overheerste het gevoel van “de laatste wedstrijd van het seizoen waarbij niets meer op het spel staat”. Het leek alsof bij beide teams de wil ontbrak om er nog wat van te maken.
Via een magere 4-6 ruststand eindigde de wedstrijd op 8-9. Elburg won verdiend maar had het krachtsverschil in meer doelpunten moeten uitdrukken.

De doelpunten kwamen van: Jim van der Linden 3; Hetty van den Berg 2; Jordi Immeker 2; Jeffrey van Oene 1; Benjamin Tijdeman 1.

Op 15 juni volgt nog de traditionele afsluiting van het seizoen. Daarna kan iedereen na een lang seizoen genieten van een welverdiende vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten