woensdag 5 juni 2013

Scholieren Teamsprint Inline-Skaten in Oldebroek

Op zaterdag 15 juni 2013 staat de tweede editie van het Scholieren Teamsprint Inline-Skaten op het programma in Oldebroek.

Aansluitend op de Stouwdam wedstrijd in Oldebroek aan de Stouwdamsweg 12 organiseert de Stouwdam Commissie / Skeelerclub Oost Veluwe in samenwerking met Skeelervereniging Oldebroek e.o. en de KNSB de tweede wedstrijd waarvoor we alle deelnemers willen uitnodigen om aan mee te doen.

Er zal gestreden worden in de leeftijdsklassen die normaal ook gehanteerd worden bij het Inline-skaten.
 
Ook alle deelnemers aan de Stouwdam Competitie kunnen teams samenstellen, maar er mogen ook teams zich aanmelden die normaal de Stouwdam Competitie niet rijden, dus iedereen is welkom en mag meedoen.

Je kunt je inschrijven met een team van drie deelnemers, jongens en meisjes kunnen samen een team vormen. Vraag zoveel mogelijk je skate-vrienden, klasgenoten, verenigingen en anderen die eventueel mee willen doen.
 
De deelname is geheel gratis.
 

 
Wat houdt scholieren teamsprint in;

Teamsprint zoals deze is opgezet gaat over 3 ronden met 3 rijders.
Met maximaal 5 teams in de baan (bij meer teams rijden we voorrondes om in de finale tot 5 teams te komen)
De teams stellen zich achter elkaar op, de 1ste rijder rijdt 1 ronde, de 2de rijder rijdt 2 rondes en de 3de rijder rijdt 3 rondes.
Het is de bedoeling dat elk team bij elkaar blijft en dat na elke ronde de voorste rijder eraf gaat, zodat er de laatste ronde er maximaal 5 rijders in de baan zijn die afsprinten voor de overwinning.

Na afloop zal er voor iedere deelnemer een herinnering en versnapering zijn.

Schrijf je dus snel in en daag anderen ook uit om deel te nemen.
Voor inschrijving ga je naar: http://www.skeelerhuus.nl/stouwdam-comp.html

Datum: zaterdag 15 juni
Tijd: Aansluitend aan de Stouwdamwedstrijd, rond 13.00 uur (vanaf 12.00 uur aanwezig)
Locatie: Wijheruit, Stouwdamsweg 12 Oldebroek
Informatie: Jannes Wolff, tel. 06-51459546, Lukas Kin, tel. 06-21274976 of Eduard Vinke, tel. 06-27015697 of info@skeelerhuus.nl en www.skeelerhuus.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten