maandag 3 juni 2013

Bertus Wijnne nieuwe voorzitter EVV

Zoals inmiddels wel bekend is EVV-voorzitter Arie Zwijnenburg erg ziek en dit heeft hem genoodzaakt om zijn functie van voorzitter van EVV met onmiddellijke ingang neer te leggen. Bertus Wijnne is bereid gevonden zijn taken per direct over te nemen.
In eerste instantie heeft de vice voorzitter, Jochem Jansen, deze taak van hem overgenomen. Jochem heeft echter aangegeven dat hij niet de ambitie heeft om deze functie blijvend te vervullen. Het bestuur moest daarom op zoek gaan naar een nieuwe voorzitter omdat er diverse werkzaamheden aan zitten te komen die onder de verantwoordelijkheid van de voorzitter vallen.
 
Bertus Wijnne heeft zich binnen het bestuur beschikbaar gesteld om de functie van Arie over te nemen. Bertus zal de functie van voorzitter van EVV op ad interim basis vervullen tot aan de Algemene Ledenvergadering die in het najaar van 2013 zal worden gehouden. Op de Algemene Ledenvergadering zal Bertus zich herkiesbaar stellen voor een periode van twee jaar.

In de bestuursvergadering van februari 2013 had Bertus aangegeven dat hij niet meer herkiesbaar wilde zijn voor de functie van voorzitter sponsoring van EVV en dat hij zich ging beraden welke taak hij in de toekomst binnen de nieuwe organisatie van EVV zou willen vervullen.

Het bestuur heeft in een speciale ingelaste bestuursvergadering unaniem besloten Bertus Wijnne met onmiddellijke ingang te benoemen tot interim voorzitter van EVV. Bertus heeft aangegeven dat hij deze functie zal uitvoeren volgens de nieuwe functieomschrijving zoals goedgekeurd door de Algemene Ledenvergadering van 2012.

Hiermee bestaat het bestuur per direct uit vijf personen, geheel conform het nieuwe organogram van onze vereniging. Het bestuur wenst Bertus veel succes in zijn nieuwe functie als voorzitter van EVV.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten