zondag 16 juni 2013

Geslaagde afsluitdag KV Elburg

Zaterdag 15 juni hield KV Elburg haar jaarlijkse afsluitdag van het seizoen. Opnieuw was er van alles te doen op het korfbalveld.


De traditionele zeskamp stond ook weer op het programma, de hele middag streden de teams om de hoofdprijs: een grote slagroomtaart. Uiteindelijk ging het team” Herman in een bakje geitenkwark” met de 1e prijs aan de haal. De tweede plaats was voor het team “Hoffmann en Van Dorp”.

Tussendoor werden de halve finales en aansluitend de finale van de schutterskoning gespeeld. Bij de jeugd deed Mathé Lipke het net iets beter dan Nienke van Riessen. Hij won opnieuw de grote wisselbeker.
Bij de senioren was de wisselbeker voor Benjamin Tijdeman die in de finale Rico Smit aftroefde.

Er waren nog twee jeugdteams kampioen geworden die werden gehuldigd door Geertje de Vries. Alle teamleden van D1 en F2 kregen de dik verdiende medaille omgehangen.
Voorzitter Martin van der Linde schetste in vogelvlucht het seizoen 2012/2013 waarna Geert de Haan de vrijwilliger van het jaar bekend mocht maken. Vanwege zijn vele verdiensten als vrijwilliger heeft het bestuur Daniel Tijdeman benoemd tot vrijwilliger van het jaar. Zijn foto komt in het clubhuis te hangen in de eregalerij der vrijwilligers.

De dag werd afgesloten met een barbecue waar zich maar liefst 100 personen voor hadden opgegeven. De barbecue was een prachtige afsluiting van een mooi korfbalseizoen.

Tijdens de barbecue werd de trekking van de grote verloting gedaan. Zie voor de uitslagen www.kvelburg.nl.

Na een welverdiende vakantie begint half augustus het nieuwe korfbalseizoen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten