zondag 16 juni 2013

ODI 't Harde in actie tijdens wedstrijd individueel trampoline springen in Nunspeet

Zaterdag 8 juni j.l. vond er in sportcentrum de Brake te Nunspeet namens de KNGU-bond de wedstrijd Individueel Trampoline springen plaats.
Springers konden zich op verschillende toestellen inschrijven en hierbij zaten ook de meiden van gymnastiekvereniging ODI 't Harde.

Zo werd er gesprongen op de Air-Tumblingbaan, Tumblingbaan, Minitrampoline, Dubbele-Trampoline en Pegasus/Kast-Minitrampoline.

Daarnaast waren er verschillende categorieën waarin er gesprongen werd. Zo was er een A-, B-lijn en het Recreatie C-niveau en werden de springers ingedeeld op hun leeftijden wat onder jeugd, junior en senior te omschrijven valt.
In totaal deden er ongeveer 400 enthousiaste springers, jongens en meiden mee wat een lange dag vol spring genot opleverde.

Zo deed gymnastiekvereniging O.D.I. ’t Harde dit jaar ook voor het eerst mee met een aantal gedreven springsters. Deze meiden sprongen allen 2 series van minimaal 3 sprongen op de Air-tumblingbaan. En tevens sprongen zij 3 hoge sprongen op de Minitrampoline met maximaal 2 saltovormen.

Na een lange dag van 8.00-18.00 uur was daar dan eindelijk de alles beslissende prijsuitreiking! Voor de O.D.I. meiden was dit hun eerste deelname aan deze wedstrijd, dus was de insteek vooral veel plezier te hebben en er een leuke leerzame dag van te maken.
Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit… De meiden wisten gewoon allen een podiumplek te veroveren!! Elise Bos werd op beide gesprongen toestellen een 3e plek te behalen in de categorie Junior C-niveau.
En Marjon v.d Berg en Bianca Koornberg behaalde beide een podiumplek op het onderdeel Air-Tumblingbaan Senior C-niveau. Marjon behaalde de 3e plek en Bianca wist de 2e plek te veroveren.

Allen een erg goede prestatie voor een 1e wedstrijd!