zaterdag 9 juni 2012

Zaterdag 16 juni sponsortoernooi bij de Elburger SC

Na het succes van vorig jaar organiseert de v.v. Elburger Sportclub op zaterdag 16 juni a.s. op het eigen Burg. Bode Sportpark voor de tweede maal een sponsortoernooi voor bedrijven en ondernemingen.

De plaatselijke voetbaltrots is haar sponsors zeer dankbaar voor de steun en hoopt op deze manier iets terug  te doen en de betrokkenheid bij de club hierdoor te onderhouden en verder te versterken.

Aan de strijd om de Aalt Petersen Schaal, zoals het toernooi vorig jaar werd vernoemd naar één van de trouwste supporters, zullen dit jaar 16 ploegen deelnemen. Verdeeld in vier poules van vier ploegen  zal er ´s middags om 12.30 uur worden afgetrapt. Onder de deelnemende teams bevindt zich uiteraard ook de winnaar van vorig jaar, ACM Opleidingen, die alles in het werk zal stellen om de fraaie wisselbokaal te verdedigen.

Tussen half vijf en vijf uur staat de finale gepland, terwijl tussen de wedstrijden  door iedereen kan deelnemen aan de strijd om de ING Penaltybokaal.
In tegenstelling tot de traditonele Penaltybokaal zal er geen doelman aanwezig zijn maar heeft de ING een oplaasbaar gatendoel beschikbaar gesteld, waarop iedere deelnemer 3 x 1 schot mag lossen, waarbij 10, 20 en 30 punten zijn te verdienen.
Wie de meeste punten scoort komt in bezit van de bokaal. Naast de deelnemers zelf kunnen ook aanwezige jeugdspelers en andere belangstellenden  gratis meedoen aan deze Penaltybokaal.

Voor de winnaar,  per categorie, heeft ING een aantal leuke prijzen (w.o. oranjeshirts) beschikbaar gesteld.

De prijsuitreiking van het sponsortoernooi zal na afloop worden verricht door de naamdrager van dit toernooi, Aalt Petersen.

Voor de kinderen is er o.a een springkussen aanwezig en zal een DJ voor de muzikale omlijsting zorgen. Verder zal aan het eind van de middag een BBQ worden ontstoken, verzorgd  door café-rest. De Haas, één van de vele sponsors van Elburger Sportclub.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten