maandag 4 juni 2012

Vijf jaar businessclub KV Elburg

KV Elburg heeft weer een geslaagde bijeenkomst van haar businessclub gehouden. Afgelopen week kwamen meer dan dertig leden van de businessclub bij elkaar in het clubhuis van de vereniging op het Burg. Bode sportpark. De regen was feitelijk de enige spelbreker.

Het was een bijzondere bijeenkomst want ook het vijfjarig bestaan van de businessclub werd gevierd. De actieve sponsorcommissie van KV Elburg had weer een aantrekkelijk programma samengesteld.

In zijn welkomswoord blikte voorzitter Jacques Prins nog even terug. Vanaf de oprichting in 2007 zijn er jaarlijks twee grote activiteiten voor de businessclubleden geweest. Foto’s daarvan werden getoond op een groot scherm.

Daarna werd er onder leiding van MITRA een wijnproeverij gehouden. Diverse wijnen kwamen langs die door de aanwezigen van commentaar moesten voorzien.

Door de regen kwam het volgende onderdeel een beetje in de knel. Er werd een voetbalclinic gegeven door Duijnstee Hogeschool voetbal. Toch konden enkele aanwezigen een paar mooie staaltjes voetbaltechniek laten zien.

De middag werd afgesloten met een warm- en koud buffet, verzorgd door restaurant Bremerbergsehoek.

KV Elburg ziet terug op een geslaagde bijeenkomst van de businessclub, uitstekend georganiseerd door de sponsorcommissie van KV Elburg.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten