zondag 24 juni 2012

KV Elburg sluit het seizoen af met familiedag

KV Elburg heeft zaterdag 23 juni het korfbalseizoen afgesloten met een familiedag. Onder een stralend zonnetje waren er allerlei activiteiten georganiseerd waar een groot aantal leden van de vereniging aan deel nam.

Hoofdmoot was de zeskamp die na enkele jaren van afwezigheid weer op het programma stond. Natuurlijk hoorde daar ook weer water en zeep bij terwijl de Puttenerbeek zich uitstekend leende voor “schipper mag ik overvaren”. Uiteindelijk kon het team met de naam FC Skippyballen de eerste prijs ophalen. De finales van de schutterskoning stonden ook weer op het programma. Bij de jeugd toonde Mathé Lipke zich de sterkste. Arnout Smit won de trofee bij de senioren. Zij mogen zich een jaar lang schutterskoning noemen.

Een belangrijk moment is altijd de benoeming van de vrijwilliger van het jaar. Die eer viel deze keer te beurt aan Astrid Hoffmann. Zij zet zich al een groot aantal jaren in voor KV Elburg. Voor haar waren er bloemen en ze zal worden opgenomen in de ‘eregalerij’ van vrijwilligers van het jaar.

Een aantal jeugdteams en A1 werden (nogmaals) gehuldigd voor het behalen van het kampioenschap. Tevens werd stil gestaan bij het afscheid van de hoofdtrainer Remco Jacobs. Hij stopt na drie seizoenen en wordt volgend jaar opgevolgd door Rico Smit.

De dag werd afgesloten met de traditionele barbecue waar bijna tachtig personen aan mee deden.

KV Elburg kan terugzien op een geslaagde dag, uitstekend georganiseerd door de activiteitencommissie van de vereniging in samenwerking met Geert Kees van Putten die deze dag als stageopdracht mede organiseerde.

Iedereen kan nu genieten van een welverdiende vakantie. Half augustus begint het seizoen 2012/2013 waarin KV Elburg haar 35-jarig bestaan viert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten