maandag 11 juni 2012

Medailles voor de zwemmers van de Hokseberg

Afgelopen zaterdag streden de zwemmers van Zwem en Polo Club “de Hokseberg” voor de laatste keer in de Recreatieve Meerkamp van dit seizoen voor de medailles.
Ondanks de vooruitzichten werkte het weer gelukkig mee en dat was terug te zien in de prestaties!

Totaal werden er 17 medailles uitgereikt aan de Hoksebergers, de 3 gouden exemplaren werden uitgereikt aan Mart Schoot op de 50m school, Vincent Eijbrink en Heleen Vermeulen beide op de 50m vrijeslag. Mart Schoots wist naast zijn medaille ook nog de beste verbetering op zijn persoonlijk record te realiseren, hij zwom ruim 8 seconden van zijn oude record!
De 7 zilveren medailles kwamen in handen van: Declan Drost(3x), Vincent Eijbrink (2x) en Heleen Vermeulen (2x).
Ook brons werd 7x uitgereikt: Esmée Groothuismink(2x), Jorik van Klompenburg(3x), Jan Post(1x) en Michelle Strijkert(1x) mochten zich ook melden op het podium.

Omdat ook dit de laatste wedstrijd van het seizoen was werden de uitslagen van de competitie ook bekend gemaakt. De Hokseberg behaalde een 4de plaats in het klassement, het was tot de laatste minuten spannend of er wel of geen podium plaats behaald kon worden.
Op “slechts”2 punten achterstand op de vereniging die als 3de eindigde was het dus een echt foto finish.
De zwemmers kunnen zich nu weer gaan voorbereiden op het volgende seizoen, dat kan uitstekend want ook tijdens de zomervakantie wordt er bij de zwemvereniging gewoon door getraind!
Lijkt je dat ook wel wat? Neem even contact op via  voorzitter@dehokseberg.nl  of bel met Henk-Jan van ’t Hof op 06-33798499, alle leeftijden zijn van harte welkom!